Custom Care Media BV
Tel: 030 688 96 77
Fax: 030 688 96 77
E-mail: contact@customcaremedia.nl

Contentontwikkeling

Voorlichtingsfilms en fotografie

Door de uitgebreide kennis van en ervaring met de zorg ontwikkelt CCM op zeer professionele wijze kwalitatief hoogwaardige voorlichtingsvideo’s en videoproducties voor promotionele doeleinden. De films worden professioneel ingesproken (voice-over) en voorzien van ondertiteling. Middels stijlvolle fotografie biedt CCM uw organisatie de mogelijkheid om de informatie en voorlichting visueel te ondersteunen. De foto’s worden ook gebruikt t.b.v. de grafische vormgeving.

Bekijk hier een aantal voorbeelden van CCM producties op het gebied van patiëntenvoorlichting
Voor een impressie van onze fotografie klik hier

Wachttijd en uitloopregistratie

Door middel van een koppeling in het Ziekenhuis Informatie Systeem (ZIS) is het mogelijk de wachttijden (live) op het scherm aan de wachtende patiënt/bezoeker beschikbaar te stellen. Dit kan in iedere gewenste vormgeving, per medisch specialist op de schermen worden getoond.

Virtuele tour

Door middel van 360 graden opnamen van de onderzoek- en/of behandelruimtes wordt de bezoeker in staat gesteld om in de ruimte van te voren volledig rond te kijken. Dit kan thuis of in de wachtkamer gebeuren waardoor de patiënt bekend raakt met de ruimte en de eventuele onderzoeksapparatuur zoals de CT-scan of MRI. Daarnaast kunnen de 3D opnamen ingezet worden als marketingtool. U kunt de bezoeker niet alleen vertellen waar uw zorginstelling goed in is maar ook laten zien. In de 3D opnamen kan de bezoeker volledig rond kijken en zelfs inzoomen op bepaalde zaken in de desbetreffende ruimte. de bediening is zeer gemakkelijk met de muis (pc thuis) of met de vinger (touchscreen infozuil).

Advies en ondersteuning bij contentontwikkeling

Onze specialisten op het gebied van contentontwikkeling ondersteunen u graag bij het ontwikkelen van voorlichtingscontent of het aanpassen en moderniseren van bestaande voorlichtingsmaterialen. U kunt hierbij denken aan de toepassing van audiovisuele technieken bij bepaalde onderwerpen ter vergroting van de begripsvorming bij de patiënt. Wilt u hier meer over weten, neemt u gerust contact met ons op.