Custom Care Media BV
Tel: 030 688 96 77
Fax: 030 688 96 77
E-mail: contact@customcaremedia.nl
klik voor vergroting Huidkliniek, Langeland ziekenhuis

Informatiezuilen

Uw voorlichting beschikbaar in de wachtkamer

CCM informatiezuilen ontsluiten informatie voor uw patiënt of bezoeker. Binnen het assortiment beschikken wij over talloze modellen en uitvoeringen informatiezuilen. Vanwege het multifunctionele ontwerp is onze zgn. zitzuil de meestgebruikte informatiezuil. Hierdoor is deze informatiezuil zowel geschikt voor de staande als de zittende bezoeker. Informatiezuilen zijn een uiterst effectief en bovendien elegant hulpmiddel om grote of kleine aantallen bezoekers en klanten te helpen aan de gewenste informatie. Of u nu gaat voor een stoere industriële of juist een elegante en exclusieve uitstraling, er is altijd een informatiezuil die precies bij u past.

Online afspraak maken

Steeds meer ziekenhuizen bieden de patiënt de mogelijkheid om online een afspraak te maken. Dit gebeurt veelal bij de patiënt thuis. CCM biedt u de mogelijkheid om de module 'online afspraak maken' op te nemen op een informatiezuil in de wachtkamer. Hierdoor kan de patiënt direct na de verwijzing de afspraak online maken zonder daarbij de balie van de polikliniek te bezoeken.

Enquete

De CCM informatiezuilen bieden uw organisdatie de mogelijkheid om in de wachtkamer digitaal te enqueteren. Uw vragenlijst kan op de informatiezuilen worden opgenomen en u bepaalt hoe en op welke wijze de bezoeker de vragenlijst gepresenteerd krijgt.