Custom Care Media BV
Tel: 030 688 96 77
Fax: 030 688 96 77
E-mail: contact@customcaremedia.nl
klik voor vergroting Langeland ziekenhuis, centrale hal Langeland ziekenhuis, poli cardiologie Titel: Huidkliniek, Langeland ziekenhuis

Narrowcasting/informatieschermen

Narrowcasting Informatievoorziening, geen entertainment

Goede en adequate informatievoorziening zorgt voor een beter geïnformeerde patiënt, soepele procesgang, minder onzekerheid en daardoor een hogere patiënttevredenheid. In dit kader zijn zorginstellingen in toenemende mate opzoek naar oplossingen om de patiënt/bezoeker meer informatie ter beschikking te stellen. De informatie kan betrekking hebben op algemene mededelingen van het ziekenhuis, wachttijden per medisch specialist of route informatie in het ziekenhuis. De kwaliteit van de aangeboden informatie is echter wel bepalend voor het gewenste resultaat. CCM voorziet in deze behoefte door een totaaloplossing aan te bieden. Naast het narrowcasting systeem wat het tonen van de informatie mogelijk maakt, ontwikkelt CCM content op maat waardoor kwalitatief hoogwaardige informatie de patiënt/bezoeker kan bereiken.

Infobuddy Celeverdisplay

Infobuddy CleverDisplay® gebruikt op iedere afdeling of locatie een ‘BlackBox’ PC waaraan één of meer monitoren kunnen worden aangesloten. Deze blackbox PC is in onze monitoren embedded, waardoor er zeer efficiënt met ruimte wordt omgegaan. De monitoren zijn volledig onafhankelijk van elkaar centraal aan te sturen en kunnen iedere gewenste content weergeven. Daarnaast is het mogelijk om meerdere items tegelijk op het scherm te tonen. De schermen zijn te verdelen in 2, 3 of zelfs 4 vlakken waarin naar wens informatie getoond kan worden.

Centrale aansturing

CCM stelt het ziekenhuis staat volledig zelfstandig de informatieschermen centraal aan te sturen. Elk deel van het scherm kan afzonderlijk worden aangestuurd door verschillende mensen met verschillende authorisaties. Hierdoor worden poliklinieken in staat gesteld zelf een deel van het scherm aan te sturen en te voorzien van afdelingsspecifieke informatie. In de 'Director' kunnen playlistst worden vervaardigd waarin wordt vastgelegd:

  • Welke boodschap getoond dient te worden; zoals een commercial of tekst
  • In hoeveel verschillende vlakken het scherm wordt ingedeeld
  • Op welke locatie(s) deze boodschap wordt gecommuniceerd
  • Op welke schermen de boodschap zichtbaar dient te zijn
  • Op welke tijden de boodschap getoond wordt

Vormgeving informatiesjablonen

CCM brengt alle te tonen informatie in kaart en ontwikkelt aan de hand daarvan de benodigde informatie sjablonen zodat de beheerders op zeer eenvoudige wijze tekstuele en/of audiovisuele informatie op de schermen beschikbaar kunnen stellen. Voor een optimale uniformiteit en herkenbaarheid worden de schermsjablonen vormgegeven op basis van de huisstijl van het ziekenhuis.

Narrowcasting Content Engine

De unieke content engine van CCM stelt uw organisatie in staat om geheel zelfstandig zeer gemakkelijk uw boodschap in verschillende sjablonen en vormgevingselementen aan uw bezoekre te tonen. Dit zorgt ervoor dat uw medewerkers binnen een paar seconden een boodschap kunnen vormgeven en beschikbaar stellen in de playlist.